12 november 2021

Krijtjes in mijn planner

Hoi allemaal,

Ik mag weer een nieuwe creatie aan jullie showen voor bij de Foamtastische Huiskamer, zo leuk om te doen.

Deze keer had ik zin om in mijn planner te werken. Ik heb de planner van Studio Light en heb daar een wit vel uitgenomen om op te werken.


Ik werk deze keer met waxkrijtjes. Zo  leuk om deze ook weer eens te gebruiken. Je kunt er namelijk ook hele leuke creaties mee maken.

Op het papier heb ik dus kris kras rondjes getekend, met allerlei kleurtjes en in verschillende maten.Hierna heb ik een vochtig babydoekje genomen en deze rondjes wat uitgewreven, maar je kan hier ook een kwastje met wat water voor nemen, dat werkt ook. 


De rondjes worden dan wat mooier van kleur en lopen mooi in elkaar over.Daarna heb ik met witte en zwarte krijtjes kruisjes in enkele rondjes getekend. Zomaar uit de losse hand en dit hoeft niet netjes.


Neem een leuke stempel en stempel deze af op aquarelpapier, want we gaan deze inkleuren met waterverf. 
De stempel zelf heb ik afgedrukt met archival inkt. Deze is watervast dus kun je mooi met waterverf je stempelafdruk inkleuren. 
De stempel die ik gebruikt heb is van Carabella, maar je kunt eender welke stempel gebruiken.


Hierna plak je je ingekleurde stempel op je ondergrond, je zoekt nog een leuke tekst erbij en je plannerpagina is klaar. 
De tekst die ik gebruik komt uit het boekje van Tim Holtz.Het was weer super leuk om deze creatie voor jullie te maken.

Tot de volgende keer maar weer!!

Creatieve groetjes van Ine ~ Creaine
1 opmerking:

  1. What a fun background for the adorable cat stamps. The background technique is so simple yet so effective to suggest the curious nature of cats and the sentiment is so fun for this planner page. It’s all got me smiling this morning.

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi,
Ik vind het super leuk als je een reactie wilt achterlaten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Groetjes, Ine